Shanghai-ban a kiállított képeim

By Hlinka Zsolt2019.04.13.1 Perc

Nemrég tartották meg Kínában a Balassi Intézet által szervezett BudapestFEST-et, ahol a Kelet Gyöngye tévétorony körgalériájában megtekinthetőek voltak egyes alkotásaim. Az esemény március 25-ig volt látogatható, és a magyar kultúra különböző, színes szegmenseit vitte a Távol-Keletre.

Az 1400 négyzetméteres területen tartott eseményen nagy szerepet kapott a népművészet, a sport, a zene és további kulturális programok, emellett pedig emlékszobát avattak Hudec László (Hugyecz) magyar építész születésének 125. Sanghajba érkezésének 100. és halálának 60. évfordulójára.

Örömmel fogadtam el a felkérést, amikor megkerestek a lehetőséggel, és izgalommal indítottam messzi útjukra fotográfiáimat. Magyar alkotóként mindig hatalmas megtiszteltetés a világ egy ennyire távoli pontján kiállítani, ráadásul a képek nagy érdeklődésnek örvendtek. Ezúttal is köszönöm a Balassi Intézet együttműködését!

Íme, pár pillanatkép a rendezvényről:

Ha a kiállított alkotások felkeltették érdeklődését, tekintse meg a Focus Gallery online webshopját, vagy vegye fel velem a kapcsolatot.