Grafikai tervezés

Nyomdai anyagait professzionálisan, precízen, a mai irányzatoknak megfelelően és az Ön céljait szem előtt tartva készítem el, melyet rögtön gyártásba is helyezek. Komplex szolgáltatásaim által az ötlet megszületésétől a kézhezvételig vállalom a reklámtermékek megalkotását.

Árajánlat kérés

Grafikák és kiadványok tervezése

A túlzsúfolt, elavult nyomdai termékek vagy online grafikai megoldások ideje lejárt. Az cégek egyre jobban a letisztult, kifinomult látványvilágú kreatívokat szeretnék látni és használni a különböző felületeiken, legyen az offline vagy online.

Egy jól eltalált grafikai designnal, egy kreatív logóval, egy odaillő tervvel el lehet kapni a néző érdeklődését, és ha sikeres ez a fajta figyelem felhívása, ez már egy eredményes design. Ezt az igényt kell kielégítenie a kreatív grafikai tervezésnek.

Kreatív tervezés

Egyedi megjelenésű kreatívok tervezése (pl. szórólap, plakát, kiadvány, stb.), melyekkel könnyedén felkelthető az érdeklődés.

Online tervezés

Online grafikai elemek, közösségi média borítók és képek, bannerek, animációk készítése.

Kiadványszerkesztés

Céges brosúrák, magazinok, menükártyák tervezése, melyek szerves részét képzik a nyomtatott megjelenéseknek.

Referenciák

Tekintse meg grafikai tervezéseimből összeállított portfóliómat. Prospektusok, könyvek, mappák, hajtott szórólapok, plakát, matrica, naptár és további grafikai elemeket.

Árajánlatkérés akár 24 órán belül

Gyorsan és egyszerűen kérhet árat tőlem grafikai tervezésre akár offline akár online területen. Amennyiben kérdése lenne a grafikai árkéréssel kapcsolatban, keressen bizalommal.

Árajánlatkérés