Enteriőrfotózás

Smile DesignersDental Clinic

Ebben a projektben a Smile Designers Dental Clinic exkluzív rendelőjét örökítettem meg. A tágas terekben harmonikusan keverednek a klasszikus és modern elemek, a hangulatos, mégis professzionális hatást keltve. Bővebben…

Projekt leírás:

Ebben a projektben a Smile Designers Dental Clinic exkluzív rendelőjét örökítettem meg. A tágas terekben harmonikusan keverednek a klasszikus és modern elemek, a hangulatos, mégis professzionális hatást keltve. A fotókon a világosságot, a funkcionalitást és a barátságos atmoszférát emeltem ki – igyekeztem a képeket úgy elkészíteni, hogy nézőik következő lépése az időpontfoglalás legyen.

A fotózást követően a képanyag teljes retusálását is magam készítem el. Minden projekt igényel utólagos korrekciót, de kifejezetten fontos enteriőrök esetében – a végleges sorozat tehát mentes minden zavaró tényezőtől és egyedülállóan mutatja be az adott épület szépségét.

Ha Ön is szeretné ingatlanját, irodaházát, szállodáját, intézményét, külső-belső épületfotóit elkészíttetni, keressen bizalommal a weboldalamon található elérhetőségeimen.

Árajánlatkérés