Miben segíthetek?

Lakáshirdetések

Eladásra, kiadásra kínált lakások esetében döntő fontosságúak a fényképek. Egy kellő alapossággal és szakértelemmel elkészített képanyag látványosabban adja vissza és emeli ki a lakás előnyeit, így az üzletkötés sikerességét adhatja.

Airbnb hirdetések

Mutassa meg lakása hangulatát leendő Airbnb bérlői számára! A játékos kompozíciók, megfelelően beállított fények segítenek, hogy vendégei első látásra beleszeressenek a kiszemelt szállásba. Rendelje meg lakásfotózását most, és emelkedjen ki a hirdetések rengetegéből!

Magazinfotózás

Belsőépítészettel, lakberendezéssel foglalkozó lapokkal is örömmel dolgozom együtt, illetve portfólió-fotózást is vállalok lakások esetében. Nagy tapasztalattal rendelkezem az offline felületre készülő anyagok területén is, így ezek sajátosságait figyelembe véve alkotom meg a végleges képanyagot.

Ingatlanfotózásról

Belsőépítészek, építészek számára komplett ingatlanfotózást is vállalok, mely az ingatlan külső és belső megörökítését tartalmazza. A komplex fotózással teljes egészében mutatható be az építmény, amely így bár két részből áll, mégis egységes képet alkot.

Portfólióban, szakmai lapokban vagy magazinokban, illetve online felületeken egyaránt használhatóak a fényképek. A professzionális alkalmazáson túl természetesen magánszemélyek számára is vállalok ingatlanfotózást.

A lakásfotózás egy izgalmas kiegészítőeleme lehet a videós tartalom. Amennyiben szeretné még látványosabbá tenni online lakáshirdetéseit vagy weboldalát, egészítse ki néhány 1-2 perces videóval, melyet az árajánlat részeként kérhet.

A projekt elindításának első fázisa egy alapos megbeszélés, amely során megismerem ügyfeleim, partnereim elképzeléseit. A fentebb olvasható kategóriák képanyagai között például hatalmas különbségek vannak, így fontos nagy hangsúlyt fektetni a végleges célra. A magazinfotózások esetében erősebben dominálnak a művészi beállítások, mint a színek, a hangulatok, míg az eladásra kínált lakások befotózása során inkább a reális bemutatás a cél, hangulatelemekkel színesítve.

A megbeszélés után a helyszínbejárás következik, ezt követően történik a fotózás.

Az utómunkát is magam végzem el, így ügyfeleim használatra kész, bemutatható képanyagot kapnak a projekt végén.

Árajánlat kérés

A kulisszák mögött

Ha kíváncsi, hogyan is zajlik egy épületfotózás, tekintse meg a Nemzeti Táncszínház teljes körű megörökítéséről készült videómat! A nagyszabású projekt igazi kihívás volt számomra, így a munka minden fázisa izgalmas és új lehetőségeket rejtett magában.

Projektek

Nézzen körül korábbi munkáim folyamatosan frissülő galériájában!

Mi alapján határozom meg az lakásfotózások árait

Elhelyezkedés

Magyarország egész területén vállalok fotózást, Budapesten ingyenes kiszállással. Vidéki cím esetén a plusz költségek projekt árához adódnak.

Méretek

Amennyiben ingatlanfotózáshoz szeretne árajánlatot kérni, adja meg a lakás méretét négyzetméterben, illetve a szobák számát.

Méretek

Amennyiben ingatlanfotózáshoz szeretne árajánlatot kérni, adja meg a lakás méretét négyzetméterben, illetve a szobák számát.

Valósítsuk meg az Ön projektjét is!

Írja meg néhány mondatban, hogy hogyan lehetek segítségére az enteriőrfotózásban, és felveszem Önnel a kapcsolatot. E-mail: hlinkazsolt@gmail.comTelefon: +36 20 9144 391

A cookie-k segítenek szolgáltatásaim biztosításában. Szolgáltatásaim használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.

2019  |  © Hlinka Zsolt Épület- és ingatlanfotózás |  Adatvédelem

További szolgáltatások

Épületfotózás - Hlinka Zsolt - Ingatlan, iroda, étterem, hotel külső-belső fényképezése.

Épületfotózás

Külső és belső terek teljes körű fotózása online vagy nyomtatott médiafelületekre. A legmodernebb technikai felszereltséggel, gyors és professzionális feldolgozással.

Bővebben

Enteriőrfotózás

Enteriőrfotóimban megragadom a terek egyedi hangulatát. A cél, hogy a néző első látásra beleszeressen az adott térbe. A színvonalas, aprólékos utómunka pedig minden fotózás elengedhetetlen része.

Bővebben

Drón fotózás

A légi felvételekkel még látványosabbá teheti portfólióját. Segíthet kiemelkedni a reklámzajból. Az drónnal készített fényképek alkalmasak egy egész terület vagy éppen több elemből álló épületcsoportok bemutatására.

Bővebben