Szabadúszó lettem

Hlinka ZsoltBy Hlinka Zsolt2019.04.13.1 Perc

Lehet, hogy sokan nem tudják rólam, de eredeti szakmám szerint nyomdász vagyok, azon belül is gépmester. Ezt a foglalkozást végeztem hossző évekig, majd családi vállalkozásként nyomdát indítottunk, ami ma is igen sikeresen működik. Már jó néhány éve, a nyomda vezetésével párhuzamosan, rátaláltam a fotózásra, eleinte mint hobbira, aztán szép lassan ez sokkal több lett annál. Szenvedély, hivatás, életforma. Megtaláltam benne azt a fajta kreativitást, ami addig hiányzott az életemből. Késztettem több sorozatot, amikkel pályáztam néhány rangos, nemzetközi fotósoldalon, mint például a Fine Art Photography awards, Sony World Photography Awards, ArtHungry Awards, ahol professzionális építészeti fotós kategóriában több helyezést is nyertem. Sikerült egy saját galériát is létrehoznom 5 évvel ezelőtt, ami azóta is jól működik. Focus Gallery

Mindezen körülmények arra késztettek, hogy változtassak, lépjek, és mostantól már csak a fotózással, mint fő hivatással foglalkozzak. Azaz, szeretném tudatni ezen a fórumon is minden kedves ismerősömmel, barátommal, és leendő megrendelőimmel, hogy szabadúszó fotós lettem.

Főképp épületfotózást, (hotel, étterem, színház, irodaház, lakás, üzlethelyiség külső-belső fotózása) enteriőrfotózást vállalok, profi felszereléssel, drónnal, professzionális utómunkával. Máris elnyertem néhány igen érdekes és izgalmas projektet, aminek az eredményét itt láthatjátok: